Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 5 April 2011

genap 2 bulan

assalamualaikum...

alhamdulillah...
arini 5 april 2011, genap 2 bulan saya bergelar isteri kepada inchik hubby Fahishon Abbas...


rasa macam da lama jer kawen, rupanya baru 2 bulan... hahaha
agaknya sebab kitorang sentiasa bersama, keje satu opis, dok serumah... 
semua benda buat sama2...
always together forever & ever...=))

kadang2 tu rasa macam mimpi pun ada, 
semuanya berlaku begitu pantas...
zassssss, da kawen.... hehehe
macam x puas plak jadi raja sehari..
nak patah balik ke 5 februari, xnak gerak2 ke ari lain... huhuhu

sekarang ni berdua, sangat2 berharap untuk ada pelengkap keluarga...
kitorang still berharap ada berita gembira... huhuhu
setakat ni "sahabat baik" x penah miss singgah tiap2 bulan, 
sampaikan kitorang gi honeymoon pun "dia" ikut... huhuhu... 
spoil betul.... =((



hubby suka pejam mata...huhuhu... ^_^



manja la kunun2.... ^-^
@ ladang anggur Sik

tasik beris sik

some pictures from OP kitorang tapi dia salah taip nama plak kat album
my name WANIE ---------->>> become watie... 
sangatla frust...huhuhu...=((
so, kitorang pos balik kat fit mintak dia betulkan...



~~~buat inchik fahishon cayang,
semoga ikatan perkahwinan ini akan kekal hingga ke akhir hayat kita...
semoga kita akan sentiasa bahagia bersama2, 
tabah dalam mengharungi cabaran dan dugaan yang mendatang 
dikurniakan zuriat yang soleh & solehah... =)) ~~~







(nnti saya citer pasal honeymoon plak erk, x sempat2 lagi nak update.. ni pin curi2 update, sementara hubby x start men gem.. klu hubby da pegang pc ni, sori la, xde can ceq nak online...)

3 comments:

  1. lerrr..gi honeymoon "dia" ikut? rugilah. kahkahkah.
    nice picture.
    waaahh. ada ladang anggur kat Sik tu?? pehh!!

    ReplyDelete
  2. wanieee..macam kenal jee..kite duk sblok dulu yee? heheheh..dah kawen ek? xjmput pun...selamat pengntin baru...

    ReplyDelete
  3. PK~~ hahaha... apo nak buat, "dia" nak ikut jugak gi jln2 sabah...

    lalink&~~ye la yang, kite dok 1 kolej masa kat upm kan, da lupa erk... i invite la dlm FB, bulan 2 ritu... same day ngan haidhar & has...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget