Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 30 March 2011

sama tapi x serupa...

assalamualaikum semua....


sape kat sini yang layan citer asmara 2 kat tv3???


malam tadi selesai masak makaroni goreng ala chef wani, kitorang (hubby & I) makan depan tv, sambil layan citer Asmara 2 ni...

tiba2....

hubby:: pandai sayang berlakon erk...

saya:: hah... berlakon apa plak... sayang dok masak kat dapur jer td... (blurrrr jer....)

hubby:: tu, pandai la sayang berlakon dalam citer ni....

saya:: lorrrrrrrrrrrrrrr.....................


nak tau saper yang inchik asben cakap tu????






















ada ke patut hubby cakap muka saya sama macam dian p.ramlee...
isy3... x tercapai akal betul....

huhuhu...







tang mana la yang sama ntah... huhuhu....


masa sekolah menengah dulu ada jugak yang cakap muka saya sama macam senior...
sampaikan ada yang ingat saya adik kepada kakak senior tu...
padahal, memang trangtangtang saya ni anak sulung dalam famili...
bila da jumpak kakak tu, dia terus amik saya jadi adik angkat dia...
hehehe....

tapi sekarang kitorang da lost contact, xtau la dia dok mana sekarang....

nama kakak tu SITI MARIAM...
harap2 satu ari nanti kitorang dapat jumpak semula...


huhuhu



2 comments:

There was an error in this gadget