Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 7 July 2014

Set Berpuasa yang Superbbb!!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kisah benar...❤️❤️❤️

Jumaat lepas, pukul 515 pagi baru saya tersedar untuk sahur.. 
memang kelam kabut campur dengan 'blurr' sekejap memikirkan menu nak sahur. 
Nak makan nasi memang x sempat dah la, kan... 

Jadi, Menu ringkas & cepat untuk sahur susu segar + ESP + milkshake & kurma..

Alhamdulillah, saya berjaya menjalankan rutin mengepam (rutin wajib kat pejabat sekarang ni) & boleh masuk ladang kutip buah mesta & rambutan yang dah mula masak ... 

Sekarang ni memang menu sahur saya cuma minum ESP & Mealshake pun cukup memadai... 
Perfomance drink (PD) pulak memang minum dari lepas berbuka...
Badan pun rasa ringan jer...

**baru hari kesembilan puasa dah terbabas sahur, tapi Alhamdulillah, badan masih lagi segar, perut pun x berangin (saya memang ada masalah angin yang kritikal) walaupun makanan terakhir yang masuk perut pukul 8 malam tadi. Agaknya berkat pengambilan vitamin Shaklee tanpa lelah... ^_^

Set untuk berpuasa Shaklee terdiri daripada Energizing Soy Protein (ESP), Performance Drink (PD) dan Mealshakes.

ESP~~ bantu kekal bertenaga sepanjang hari. Pengambilan makanan yang berprotein tinggi dapat membantu mengurangkan rasa lapar kerana kadar penyerapan dan pencernaan lebih lama berbanding makanan yang tinggi karbohidrat.

PD~~ Bantu mencegah penyahhidratan, mengurangkan kehausan, dan melembapkan kulit untuk kelihatan muda. PD juga terbuktisecara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan otot.

Mealshake~~menyediakan 24 vitamin, mineral dan zat perlu. Mealshake membantu membekalkan nutrisi kepada sel tubuh, kaya dengan protein ( tidak mengandungi laktosa).






Nor Hazwani binti Abdul Aziz
wanieaziz_leo@yahoo.com
SID 911454
013-9657293
COD Temerloh, Chenor

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget