Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 28 April 2014

my second hero...

Assalamulaikum semua...

hari ni hari ke 37 berpantang di kampung...

alhamdulillah, saya selamat melahirkan seorang baby boy 3.2 kg di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah (HOSHAS) Temerloh, Pahang pada 23 Mac 2014 yang lalu. Adik ni keluar selang seminggu dengan si abang jer.. senang la mama & abah nak plan celebrate besday pasni.. hehe..

si adik ni kalau ikutkan dah terlebih 4 ari dari EDD, tapi Alhamdulillah, semuanya selamat & dipermudahkan... dan yang paling penting saya dapat bersalin secara normal kali ni (VBAC). Memang rasa macam mimpi jer bila misi letakkan baby atas dada, siap cakap kat husband lg... hahaha...

ni la buah hati mama & abah yang kedua...



 ok lah, nanti2 kita kongsikan cerita lagi yer...

daaaaaa.....

XOXO...
<3 Wanie Aziz <3

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget